Βελτιστοποιηση – Προωθηση Ιστοσελιδων (SEO)

Η AT Designs διαθέτει μεγάλη εμπειρία με όλες τις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κτλ.) και ενημερώνεται άμεσα για σημαντικές αλλαγές και νέες απαιτήσεις στον κόσμο των Search Engines. Οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google λαμβάνουν υπόψιν συγκεκριμένα κριτήρια για την κατάταξη ενός website στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η AT Designs γνωρίζει όλα τα κριτήρια και τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν για να εκτοξευθεί μια ιστοσελίδα στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης!

Η SEO υπηρεσίες αφορούν τα παρακάτω:

 • Βελτιστοποιημένος Σχεδιασμός Website
  Οι μηχανές αναζήτησης προτιμούν τους δικτυακούς τόπους  που είναι καλά οργανωμένοι και πλούσιοι σε ενδιαφέρον και σημαντικό περιεχόμενo. H εταιρεία μας σχεδιάζει ιστοσελίδες φιλικές σε κάθε search engine.
 • Περιεχόμενο με λέξεις κλειδιά
  Οι μηχανές αναζήτησης “σκανάρουν” όλα τα websites και εντοπίζουν τις λέξεις κλειδιά που υπάρχουν σε κάθε σελίδα τους. Όσες περισσότερες λέξεις-κλειδιά εντοπίζει, τόσο το καλύτερο για την κατάταξη του website και για το συσχετισμό του κατά τις αναζητήσεις των χρηστών. Η AT Designs μετά από προσεκτική μελέτη και ανάλυση προτείνει αλλαγές στο περιεχόμενο του website σας που θα φέρουν σημαντικά αποτελέσματα.
 • Αύξηση των εξωτερικών συνδέσεων (External Links)
  Για την ταξινόμηση ενός δικτυακού τόπου οι μηχανές αναζήτησης μετρούν τον αριθμό των links που έρχονται από άλλα websites προς αυτόν. Όσα περισσότερα links από ιστοσελίδες με υψηλό pagerank έχει ένα δικτυακός τόπος τόσο υψηλότερη είναι και η ταξινόμηση.
 • Ανάλυση κώδικα ιστοσελίδας
  Ο κώδικας μιας ιστοσελίδας παίζει σημαντικό ρόλο για μία μηχανή αναζήτησης και για την κατάταξή σας σε αυτή. Μία από τις αρμοδιότητές μας είναι η μελέτη και τροποποίηση του κώδικα για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Αναζήτηση