Σχεδιαση Ιστοσελιδων

Η AT Designs ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων και Eshop (ηλεκτρονικών καταστημάτων). Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την κατασκευή της ιστοσελίδας της επιχείρησης σας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την συντήρηση και επίβλεψη της. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε προβάλουν το κύρος και τη δυναμικότητα της επιχείρησης σας.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας γίνεται από έμπειρο προσωπικό, και διακρίνεται από κομψότητα, στυλ και μοναδικό χαρακτήρα. Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε ακολουθούν τις πιο σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες αιχμής. Η λειτουργικότητα και η αποδοτικότητα της ιστοσελίδας στηρίζονται σε σύγχρονη αρχιτεκτονική με χρήση προγραμματιστικών πρότυπων και κατάλληλους μηχανισμούς.

Ταχύτητα

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας θα πρέπει να περιλαμβάνει την βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης της. Αν δεν γίνουν σωστά βήματα από την αρχή, μπορεί να χρειαστούν επιπλέον εργασίες ώστε η ταχύτητα φόρτωσης να βελτιστοποιηθεί. Η βελτιστοποίηση της ταχύτητας μιας ιστοσελίδας γίνεται με τροποποιήσεις στον κώδικα και τις εικόνες της σελίδας, αλλαγές και τροποποιήσεις στον τρόπο σερβιρίσματος του περιεχομένου στον φυλλομετρητή του χρήστη και άλλες τεχνικές.

Στην AT Designs κατά την κατασκευή ιστοσελίδων κάνουμε τακτικούς ελέγχους και ενέργειες ώστε να βελτιστοποιήσουμε της ταχύτητας της ιστοσελίδας και εφαρμόζουμε μεθοδολογίες για μόνιμα αποτελέσματα.

Κόστος

Σας προσφέρουμε τώρα την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας site από 200 ευρώ συνολικά.* Αν θέλετε η επιχείρησή σας να έχει έντονη και δυναμική παρουσία,να θεωρείται τεχνολογικά προηγμένη και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας, τώρα πλέον μπορείτε να το καταφέρετε. Γίνετε μέλος και σεις στην μεγαλύτερη δύναμη ανταλλαγής πληροφοριών που δεν είναι άλλη πέραν του διαδικτύου. Σας προσφέρουμε λοιπόν τώρα την κατασκευή και την προώθηση μιας ιστοσελίδας που θα μπορείτε να την διαχειρίζεστε άμεσα.

Ο ορθός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας αφορά την εμφάνιση, τη λειτουργικότητα αλλά και τις προϋποθέσεις για υψηλή επισκεψιμότητα. Η εμπειρία μας στη σχεδίαση ιστοσελίδων μας επιτρέπει να επιλέγουμε την κατάλληλη για το χώρο σας και σε συμφέρουσα τιμή.

Πιο αναλυτικά το πακέτο της προσφοράς μας περιλαμβάνει:

Δωρεάν τεχνική υποστήριξη για το πρώτο εξάμηνο.
– Δωρεάν κόστος συντήρησης ένα χρόνο.
– Δυνατότητα επισκεψιμότητας απεριόριστου αριθμού επισκεπτών στην ιστοσελίδα.
Απεριόριστο χώρο και απεριοριστο αριθμό σελίδων οργανωμένες μοναδικά και λαμβάνοντας υπόψη το δικό σας γούστο και τις δικές σας προτιμήσεις.
– Δημοσίευση απεριόριστων φωτογραφιών και multimedia υλικού.
– Εμφάνιση της επιχείρησης και των υποκαταστημάτων σε χάρτη.
Αναλυτικη Παρουσίαση της επιχείρησης (ιστορικό, φιλοσοφία, χαρακτηριστικά).
Πλήρη παρουσίαση των προϊόντων ή υπηρεσιών σας καθώς και των προσφορών σας (π.χ. τιμή, χαρακτηριστικά, ονομασία, κωδικός).
Καταχώρηση και προώθηση (SEO optimization) της ιστοσελίδας σας σε μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google). Η προώθηση επιτυγχάνεται με την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών. Σας περέχουμε λοιπόν, την δυνατότητα η ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.
– Δημιουργία Λογαριασμών e-mail.
– Διαχείριση των e-mail σας.
– Δυνατότητα αναζήτησης των περιεχομένων στην ιστοσελίδα σας.
Στατιστικά και άλλα στοιχεία για τον αριθμό και την περιοχή των επισκεπτών 24 ώρες το 24ωρο.
– Διενέργεια δημοσκοπήσεων για να μαθαίνετε και την γνώμη των πελάτων σας.
Φόρμα επικοινωνίας απ’ όπου θα μπορείτε να έρχεστε σε άμεση επικοινωνία με τον πελάτη.
– Δημιουργία προφίλ και προώθηση στα πιο γνωστά κοινωνικά δίκτυα (π.χ. Facebook ,Twitter , Google+ )

Economy
από 200€*
Custom στατική Σχεδίαση
Προφίλ Εταιρείας
Responsive
SEO friendly
Έως 4 σελίδες
Standard
από 350€*
Custom Σχεδίαση
Responsive
SEO friendly
Εύκολη διαχείριση
Απεριόριστες σελίδες
E-shop
από 500€*
Custom Σχεδίαση
Εταιρική παρουσίαση
Κατάλογος προϊόντων
Responsive
SEO friendly

* Στην τιμή δε περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά.


Αναζήτηση